Sjekkereplikker som gjør susen

Alle har nok hørt sjekkereplikker som ikke fungerer. Her får du tips om sjekkereplikker som gjør susen

Sjekkereplikker som gjør susen
Sjekkereplikker som gjør susen

Ekte sjekkereplikker, sjekkereplikker som gjør susen, skal gi deg muligheten til å ha en samtale over tid. Det skal vekke interesse og være sjarmerende. Selvsagt skal det også ende opp med å få telefonnummeret. For å starte en koseprat med den du vil ha, må du vekke nysgjerrigheten og interessen hos den personen. Dere vil nok ikke hoppe rett i senga, men du må prøve å få personen til å ønske å bli bedre kjent med deg. Det som er noe av poenget med sjekkereplikker er at selv om hun ikke ønsker å snakke med deg, kan du takke pent for deg og gå videre med æren i behold.

Vær genuin

Et godt råd er å endre ditt syn på sjekkereplikker. Alt som virker innøvd og kopiert blir bare flaut og patetisk. Noe man har sett på film og prøver å etterleve. Samtidig virker det slett ikke genuint, men man fremstår som en litt flåsete type som prøver bare prøver å få seg et ligg. Hva med å se på sjekkereplikker som noe helt annet? Noe som kommer rett fra hjertet er ikke til å motstå. Det er dette som er sjekkereplikker som gjør susen.

Hva med kaffe?

Jeg husker en gang jeg jobbet i en bar, og på dagtid var det en gjennomreisende musiker som kom innom hver dag og bestilte kaffe. Han virket hyggelig og vi småpratet litt hver gang jeg kom for å gi ham påfyll med kaffe. Etter dette hadde pågått i noen dager, sa han til meg litt sjenert: «Vet du. Jeg må være ærlig med deg. Jeg liker virkelig ikke kaffe.» «Å?» sa jeg forbauset. «Nei, jeg har bare brukt det som en unnskyldning for å snakke med deg». Jeg smeltet der og da! Noe så søtt og sjarmerende!

Noen ideer

Så mitt første råd er å rett og slett vekke interesse hos vedkommende ved å heller vise omtanke og at du liker henne. Du vinner ikke en kvinnes gunst ved å oppføre deg dårlig eller teit. Det er viktig at du har et normalt toneleie og ikke snakker for fort eller sakte. Her kommer noen forslag du kan bruke som kan lede dere inn på hotte samtaler:

- Hei! Har du lyst til å ta en kaffe en dag? (med øyekontakt)

- Hei! Jeg bare måtte hilse på deg, ellers hadde jeg angret resten av dagen. (Fast håndtrykk og øyekontakt)

- Hei! Jeg så deg og følte for å hilse på deg ettersom du er så søt.

- Si hei og strekk frem hånden og presenter deg selv.

Tydelig og vennlig

Så enkelt kan det være. For å få en koseprat skikkelig i gang er det noen viktige elementer du bør tenke på. Vis selvsikkerhet og at du er avslappet. Med disse setningene viser du ærlig interesse. Dersom disse samtalene skal lede til noe mer bør du også vise at du har humor. Vær ikke redd for å vise at du ønsker telefonnummeret. Du ønsker jo kontakt og vil lære personen å kjenne. Vær tydelig, men ikke aggressiv, og du vil snart få begynne å se resultater. Det er opp til deg å ringe, vis at du er genuint interessert. Sjekkereplikker som gjør susen er rett og slett å fremstå som genuin, samtidig som du ikke legger skjul på at du liker henne. Hverken mer eller mindre. Lykke til.

 
 

MartineLEDIG
Martine (44 år)

Martine er en moden, kåt kvinne som vet hva som gjør både kvinner og menn helt...

MarlenLEDIG
Marlen (31 år)

Marlen er en het, lattermild og morsom jente som tenner på livet og rå sexfantasier....

MajaLEDIG
Maja (23 år)

Det her er Maja. Hun kan være litt kinky i blant og elsker å bli tilfredsstilt. Hun...

NadiaLEDIG
Nadia (38 år)

Med Nadia kan du gjøre dine innerste drømmer til virkelighet. Uansett hvilken fetisj...

Spennende sexnoveller

Jeg er en kvinne med en elskerinne

Jeg er en kvinne med en elskerinne

Jeg er sikker på at alle jenter drømmer om jentesex. Uten at en mann er tilstede. Jeg er en kvinne med en...
 
 
 
 
820 97 082

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer