Koseprat

Er det en stund siden du har opplevd ekte koseprat, så er det på tide du prøver disse herlige damene

Koseprat

For en intim stund med frisinnede damer skal du ringe oss. Vi har damer som kan gi deg økt lykkefølelse og en pirrende gledesrus som du kan leve lenge på. De er kåte, de er våte og de er klare for å ta seg av deg og den deilige, harde kuken din. Sjekk nettsiden og velg henne som tenner deg mest. Eller har du kanskje en favoritt? Er det hun med de store tunge puppene? Eller hun med den smale midja og lille søte busken? Eller hva med hun med de bittesmå puppene og harde, struttende brystvortene? Etter en samtale med en av damene våre, kan du legge hodet bak og bare kjenne blodet ruse rundt i kroppen din.

MarlenLEDIG
Marlen (31 år)

Marlen er en het, lattermild og morsom jente som tenner på livet og rå sexfantasier....

blogger
AnjaLEDIG
Anja (34 år)

Du har aldri møtt en dame som Anja før. Hun er unik, sprudlende kåt og lærevillig....

EmmaLEDIG
Emma (33 år)

Dette er virkelig en kåt, het og morsom kvinne som får blodet ditt til å bruse. Hun...

MajaLEDIG
Maja (23 år)

Det her er Maja. Hun kan være litt kinky i blant og elsker å bli tilfredsstilt. Hun...

Koseprat og kosing har vist seg å ha stor betydning for økt lykkefølelse. Når man koser frigjøres hormonet oksytosin i hjernen. Dette er et hormon som produseres i hypothalamus og går ut i blodet. Produksjonen av dette lykkehormonet kan trigges av flere ting. Det kan trigges under fødsel, under amming og under seksuell aktivitet. I tillegg viser forskning at det frigjøres som respons på lavintensitetsstimulering av huden, eksempelvis stryking, berøring, varmere temperaturer og lignende. Intim verbal kontakt hvor man opplever at den andre personen er genuint interessert, som koseprat, er altså også med på økt lykkefølelse.

 

Spennende sexnoveller

 
 
 
820 97 082

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer

_