Jobb telefonsex

Er du utadvent og leken, men likevel ønsker å jobbe hjemmefra, så er jobb telefonsex noe for deg  

Hva jobben innebærer

Som ansatt i jobb telefonsex vil du ta imot anonyme samtaler. Kundene er mennesker som ønsker å fantasere, leke, spille rollespill eller dele intime hemmeligheter. Jobben passer fint som en ekstrajobb for hjemmeværende, studenter eller for deg som har hjemmekontor. Når du vil ta imot samtaler logger du deg inn, og du logger deg ut når du ønsker det.

Anonymitet

Full anonymitet for begge parter, både kunde og ansatt, er viktig for oss. Kundenes anrop blir dermed koblet opp til din telefon via vår sentral, slik at kunden aldri vil få din informasjon, og du vil aldri få kundens informasjon. Som jobb telefonsex ansatt har du heller aldri lov til å møte kundene utenom via våre telefonlinjer. 

Frihet 

Du har ingen faste tider som du må være innlogget. Mengden arbeid samt tidspunkt når du jobber er helt opp til deg. Vi har et krav om minimum 50 timer innlogging per måned og ti timer må være natt. Ut over dette kan du logge inn så mye du vil. Som ansatt i jobb telefonsex kan du altså jobbe timevis i strekk, eller litt nå og da.

Du må være

Du må være kvinne og over 18 år. Du er utadvendt og liker å prate i telefonen. Du er ikke blyg, men liker å leke deg og har en levende fantasi. Du er fordomsfri og nysgjerrig og liker flørt og sexlek. Du liker å være din egen sjef og styre din egen tid. Du snakker flytende norsk og er god til å snakke. Som jobb telefonsex ansatt må du ha godt humør og ha et åpent sinn.

Timelønn

Som ansatt i jobb telefonsex får du grunnlønn og timelønn på basis av din samtaletid. Vi har også et bonussystem som gir høyere timelønn jo lengre samtaletid du har med kundene. Du vil motta en grunnlønn med timelønn som avgjøres av din samtaletid med kundene. Det er også tillegg for natt, helg og røddager. Har du et ønske om å skrive bloggtekster i tillegg til din jobb telefonsex, så er det en mulighet for det også. Bloggen hjelper med å øke trafikken på linjene.

Hvis dette er av interesse for deg, send en søknad til: hr.no@redhatholdings.com.

 
 
 
820 97 082

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer