Jeg er en kvinne med en elskerinne

Jeg er sikker på at alle jenter drømmer om jentesex. Uten at en mann er tilstede. Jeg er en kvinne med en elskerinne

Jeg er en kvinne med en elskerinne
Jeg er en kvinne med en elskerinne

Jeg er ikke singel og jeg er ikke i et dårlig forhold heller. Det er hverdagen som tar over med jobb, stress, praktiske gjøremål og alt det livet har med seg. Jeg har en mann som er kosete og nær, men noen ganger fantaserer jeg om deilig jentesex. Der jeg bare kan nyte sammen med en annen jente og ikke behøve å prestere noe, bare være tilstede her og nå. Rett og slett nyte en kvinnes former, smake, slikke, kose. Gi og ta på en annen måte enn med en mann. Jeg har mange venninner, men dette med jentesex er på mange måter et tabu. Jeg vet at flere av mine venninner har prøvd, men jeg vil ikke at noen skal vite om dette eller sette vennskap i fare eller på prøve. Det er noe som heter det en vet, vet ingen og det to vet, vet alle. Derfor startet jeg jakten på en perfekte jenta for meg. Jeg snakker ikke bare om utseende nå, men en jente som jeg kunne prate med, le med og ha deilig jentesex med uten at noen andre fikk vite det.

Nettdating

Ingenting er umulig når en har Internett. Jeg ble utrolig overasket da jeg så hvor mange sider og datingsider det finnes. Jeg ville ikke ha en profil som andre kunne kjenne igjen, så jeg valgte en veldig anonym profil. Alder, beskrev utseendet mitt og at jeg ønsket diskresjon og derfor søkte en jente som tenkte som jeg. Vennskap og sex. Det tok ikke lang tid før det kom meldinger fra kvinner som var på jakt etter alt fra en sexpartner til gruppesex til damer som ønsket et fast forhold. Jeg tror faktisk at noen av de som skrev ikke var kvinner, men menn også. Jeg skjønte at dette kunne ta tid. Det gikk noen dager så kom en melding fra en jente eller skal jeg si kvinne på 31 år. Hun levde i et forhold, men ønsket seg en kosevenninne for hemmelige møter og deilig jentesex. Vi skrev frem og tilbake en stund før vi avtalte å prates på Skype.

Marit

Jeg kan love jeg var nervøs den ettermiddagen. Mannen min var på trening og jeg var alene hjemme. Jeg hadde sminket og pyntet meg litt i tilfelle hun ville se meg når vi pratet. Jeg ringte og en glad stemme svarte i andre enden med et «Hei, det er Marit». Jeg kjente at jeg slappet av bare ved å høre stemmen hennes og sa mitt navn og vi begynte å prate om alt mellom himmel og jord. Hun sa hun også levde i et stabilt forhold, men savnet det lille hemmelige ekstra som han ikke kunne gi henne. Hun hadde en jobb hvor dette ikke måtte ut og var like opptatt av at det skulle holdes hemmelig som det jeg var. Vi avtalte å ta en kaffe i lunchen dagen etter og se hvordan kjemien mellom oss var ansikt til ansikt. Jeg gledet meg og kjente sommerfuglene danse i magen. Jeg var kåt og glad, noe min mann fikk gleden av da han kom hjem fra trening. En heftig avsuging som han nok ikke hadde regnet med den kvelden.

Hemmelig lunsj

Jeg våknet tidlig neste morgen og pyntet meg litt ekstra før jeg dro på kontoret. Jeg er så heldig at jeg kommer og går litt som jeg vil. Det gjorde at jeg kunne snike meg avsted på en litt lengre lunch en vanlig. Jeg kom til stedet vi hadde avtalt møte og der satt en kjempesøt kvinne og alene ved et bord. Jeg gikk bort til henne og spurte om det var hun som var Marit og det var det. Det klikket mellom oss med en gang, vi pratet, lo og delte hverdagshistorier og pratet jobb. Hun fortalte hun pendlet i ukene nå for de hadde flyttet hjem til mannens hjemsted og der var det ingen jobber å få. Hun hadde en liten pendlerleilighet i Oslo og var der fra mandag morgen til fredag etter lunch. Ergo hadde hun en plass vi kunne møtes uten å bli forstyrret. Hun hadde langt mørkt hår, store grønne øyne og nydelige små og faste pupper som presset mot en pen bluse. Jeg er blond, langt hår og store pupper med en kropp som er godt trent.

Elskerinnen

Vi var veldig ulike i utseende, men kanskje det som tente meg ekstra også. Jeg sa som sant var at jeg var ny på dette og da lo hun godt. Hun hadde eksperimentert litt fortalte hun, men at hun ikke ville ha med mannen, så alt hadde vært i hemmelighet. "Jeg er en kvinne med en elskerinne" fortalte hun. Den setningen festet seg i hodet mitt: "Jeg er en kvinne med en elskerinne". Så spennende, så deilig. Elskerinnen som hun kalte henne hadde flyttet ut av Norge for noen måneder siden og hun savnet nå denne kosen og jentesexen mer enn hun selv hadde trodd. Vi avtalte å møtes hjemme hos henne neste ettermiddag. Jeg gikk som på rosaskyer og var våt som et uvær mellom beina da jeg kom tilbake på kontoret. Hun sendte noen deilige sms'er som fikk blodet til å koke. Jeg følte meg kåt, gal og levende.

Første gang

Dagen gikk sakte, det var som klokka sto stille. Jeg har aldri sett på klokken så mange ganger i mitt liv som den dagen. Mannen min trodde jeg skulle på et kundemøte etter arbeidstid så han var ikke et problem. Jeg tok en taxi fra jobb og til hennes adresse. Jeg ringte på og hun åpnet. Hun sto der i en kort sexy morgenkåpe av slike. Luktet deilig og nydusjet. Jeg kom inn og hadde ikke mer enn lukket døren før hun tok styringen. Hun kysset meg på munnen og samtidig kneppet hun opp blusen min og før jeg visste ordet av det sto jeg naken i gangen. Hun tok meg i hånden og ledet meg inn på soverommet og mer eller mindre dyttet meg ned på sengen. Hun kysset meg fra halsen, ned over brystene og sugde på de stive brystvortene mine. Nedover magen mot venusberget. Dette hadde hun gjort før.

Spenning

Jeg stønnet høyt av kåthet og hun møtte blikket mitt. Hun fortsatte og lot tunga leke rundt den barberte fitta mi og lot tunga slikke inn i meg. Hun knullet meg med tunga og slikket så jeg til slutt lå i en bro under henne, jeg kom så jeg følte verden ble borte. Jeg har aldri hatt en slik orgasme i mitt liv. Første treffet ble en opplevelse for meg der jeg fikk nyte hele tiden. Vi har nå møtt hverandre to ganger i uken i snart tre måneder. Nå har vi et mer stabilt elskerinne forhold der vi begge gir og tar når vi har sex.

Dobbeltliv

Alt fra dildoer til andre leketøy har vi kjøpt inn. Noen ganger går vi bare ut og spiser som to vanlige venninner eller vi er hjemme hos henne og bare koser med hverandre og har deilig jentesex. Jeg tror at dette var noe av det lureste jeg har gjort. Jeg har et sexliv hjemme som er perfekt og en venninne som har samme synet på hemmeligheter som jeg har. Vi holder sammen og sender hverandre deilige små meldinger så vi alltid er litt kåte også når vi ikke møtes. Jeg kan love en trenger ikke sette merkelapper på sin legning. Det eneste en trenger å gjøre er å leve som man vil og gjøre det en har lyst til. Og ikke minst, jeg kan endelig selv si at "jeg er en kvinne med en elskerinne".

 
 

MartineLEDIG
Martine (44 år)

Martine er en moden, kåt kvinne som vet hva som gjør både kvinner og menn helt...

EmmaLEDIG
Emma (33 år)

Dette er virkelig en kåt, het og morsom kvinne som får blodet ditt til å bruse. Hun...

MajaLEDIG
Maja (23 år)

Det her er Maja. Hun kan være litt kinky i blant og elsker å bli tilfredsstilt. Hun...

LinnéaLEDIG
Linnéa (35 år)

Har du fantasier kan du dele dem med Linnéa. Hun kan oppfylle drømmene dine og sammen...

Spennende sexnoveller

Sjekkereplikker som gjør susen

Sjekkereplikker som gjør susen

Alle har nok hørt sjekkereplikker som ikke fungerer. Her får du tips om sjekkereplikker som gjør...
 
 
 
 
820 97 082

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer

_