Dålig selvfølelse ødelegger kjærlighetslivet

Andre er ikke bedre enn deg, men det må du selv forstå. Dårlig selvfølelse ødelegger kjærlighetslivet ditt

Dålig selvfølelse ødelegger kjærlighetslivet
Dålig selvfølelse ødelegger kjærlighetslivet

Det å være i slutten av tenårene og aldri hatt et koseprat forhold er en ting, men når du nærmer deg tretti år og fortsatt er singel kan det føles som et problem.

Det er ikke direkte kult å møte i familieselskapene alene og få tante Ellens klare blikk på seg og spørsmål om det ikke snart er på tide å få seg kone og barn. Det er ikke da man føler seg som et sexdyr fylt av testosteron som har et attraktivt liv.

En del menn har kommet inn i en runddans av dater, en ny i måneden, en sextelefon venninne i ny og ne, men det blir med det. Andre menn dater ikke, de tror de ikke er hotte nok, og selvfølelsen er på bunn. Blyghet, troen om at alle andre er bedre. Dårlig selvfølelse ødelegger kjærlighetslivet, så hva kan man gjøre?

Hvis det er deg håper jeg du leser dette, og begynner å tenke litt på hva du kan gjøre for å føle deg hel, hotline og klar for et forhold. Jenter vil ikke bare ha macho menn med store muskler, de vil ha koseprat, glede, trygghet og menn med et indre som de kan dele livet med og stole på.

Kvinner har vært objekter lenge i dagens samfunn, det er fokus på utseende og at man er vellykket. At dårlig selvfølelse ødelegger kjærlighetslivet har kvinner visst lenge. Det har blitt slik med menn også, alle skal inn i samme form og være alles drømmeperson på utsiden.

Jeg har en venn som er 1,75 høy, han er ikke for tykk, ikke for tynn, intelligent og har humor, men han ser det ikke selv. Han har angst fordi han føler seg ikke kjekk nok, ikke hot nok, ikke god nok.

En annen av mine venner som begynte å miste håret da han var rundt tretti skulle absolutt transplantere hår. Han om det, men det var ikke det vi andre la merke til, det var to sjelfulle, vakre øyne og et smil som kunne få alle til å smelte uansett kjønn.

Budskapet til dere som har hengt dere opp i ytre ting, som ikke tørr å ta kontakt med en potensiell partner må huske at det til syvende og sist er det indre som teller. Hjelper lite med flott hus om det ikke er noen hjemme.

Det å vite at man har noe å gi, at en faktisk er verdifull i seg selv. Jenter liker en mann med følelser, en å sitte i armkroken til, koseprat, kjærlighet og ærlighet. Tryggheten ligger ikke i musklene eller en solbrun kropp. Det ligger i personlighet, sjel og hjerte.

Bruk litt tid til å tenke over dine gode sider, hva er det med deg som gjør deg til deg. Hvem er du? Hvorfor tror du ikke noen vil falle for den du er? Du må øve på å bli glad i deg selv, ta en liten koseprat med ditt eget speilbilde og få frem din personlighet slik at den gode energien du har smitter over fra deg til andre. Dét er sexy det.

Litt kunnskap om livet, om kvinner og hva kvinner ønsker i en mann kan hjelpe deg slik at du ikke lar dårlig selvfølelse ødelegger kjærlighetslivet. Da vil du kunne ha et smil om munnen når du sitter på daten din og tenker på helt andre ting som kan være interessant å snakke om, morsomt eller bare lett prat. Øvelse gjør mester.

Du kommer til å føle at selvfølelsen din øker og det å ha en avslappet væremåte øker sexappeal'en. Lykke til.

 
 

MarlenLEDIG
Marlen (31 år)

Marlen er en het, lattermild og morsom jente som tenner på livet og rå sexfantasier....

SophieLEDIG
Sophie (28 år)

Dette er Sophie, og hun er åpen for de fleste forslag som gjør drømmene dine til...

IsabellaLEDIG
Ny Isabella (35 år)

Isabella har en nydelig uskikkelig stemme og bidrar til å oppfylle alle de villeste...

LailaLEDIG
Laila (44 år)

Laila er en het, moden og erfaren kvinne som elsker sex, samtaler som får en til å...

Spennende sexnoveller

Sex telefon Norge

Sex telefon Norge

Tanken på sex telefon Norge pirret meg. Jeg ville jobbe med telefonsex og møte andre som var like kåte som...
 
Min manns hemmelighet

Min manns hemmelighet

Vi har et normalt liv, god sex, flott familie og gode venner. Ingen hemmeligheter for hverandre. Jeg var ihvertfall...
 
Jeg er en kvinne med en elskerinne

Jeg er en kvinne med en elskerinne

Jeg er sikker på at alle jenter drømmer om jentesex. Uten at en mann er tilstede. Jeg er en kvinne med en...
 
Vellyket date

Vellyket date

En vellykket date kan være starten på noe fantastisk. Her vil jeg gi noen tips for at første møte blir en vellykket...
 
 
 
 
820 97 082

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer

_