Sex telefon Norge

Tanken på sex telefon Norge pirret meg. Jeg ville jobbe med telefonsex og møte andre som var like kåte som meg

Sex telefon Norge
Sex telefon Norge

Jeg startet med å søke litt på nettet for å se hva jeg kunne finne: sex telefon Norge, telefonsex, televertinner og ja, alt du kan tenke deg søkte jeg på.

Så fant jeg en annonse der det sto at de søkte telefonvertinner og klart jeg søkte. Jeg var helt i hundre. Tanken på å jobbe på en sex telefon og samtidig ha ubegrenset med deilig telefonsex gjorde meg så uendelig kåt at jeg gikk rundt med en våt fitte bare ved tanken. 

Jeg fikk til slutt jobben og jeg skulle logge meg inn på jobb. Det var min første vakt og jeg var skikkelig nervøs. Jeg har jo hatt telefonsex med menn før, menn jeg har vært sammen med eller bare sexet med, men en ekte sex telefon var nytt for meg og jeg var ultra kåt og nervøs da jeg ventet på første samtalen.

Telefonen ringte og jeg svarte forsiktig med navnet mitt, jeg hørte en mann i andre enden som pustet litt tungt og han presenterte seg med fornavn. Jeg viste ikke helt hva jeg skulle si eller gjøre så jeg fortalte han at det var første gang jeg gjorde dette. Men jeg tenkte at at virket som en kjekkas av en mann.

Han lo litt og sa at da skulle han lære meg opp til å bli en skikkelig deilig telefonhore som han skulle nyte når han var hjemme på ferie og ville ha sex telefon, bare slik for å nyte litt ekstra.

Jeg kan love deg at han virkelig visste hva han snakket om, det var ikke første gang han ringte en sexlinje og han visste nøyaktig hva han skulle si for å få meg kåt.

Jeg følte han tok helt kontrollen over meg og ba meg gjøre ting for han, og jeg gjorde det med glede. Han ba meg sette på høytaleren på telefonen slik at han kunne høre at jeg knullet den våte fitta mi med dildoen, da jeg sto på alle fire.

Han ba meg kjøre på hardere og stoppe, hardere og så stoppe.

Det eneste jeg ville var å komme, men han lot meg ikke få lov til det. Så ba han meg om å legge meg på ryggen på gulvet og løfte beina opp slik at rumpa og fitta mi lå blottet godt og jeg fikke beskjed om å fingre rumpehullet mitt og smøre fittesaft rundt den trange åpningen.

Det var første gang jeg lekte med analen min og jeg var litt flau, men jeg ble råkåt av å gjøre det. Tenk at dette kunne føles så godt. Så da han ba meg ta dildoen og forsiktig føre hodet på den inn i det trange rumpehullet skrek jeg som en gal. Det var så uendelig godt og litt vondt på samme tid.

Det var første gang jeg hadde presset noe inn i dette trange hullet og det var himmelsk. Han fikk meg til å skyve på grenser og han fikk meg så kåt, det var for meg en fantastisk start. Etter det var jeg ikke så nervøs når det ringte, jeg var rett og slett bare kåt! Og han, min første sex telefon mann, vil alltid være i tankene mine. Jeg bare venter på å høre stemmen hans i andre enden når jeg håpefult svarer sex telefon Norge.

 
 

MarlenLEDIG
Marlen (31 år)

Marlen er en het, lattermild og morsom jente som tenner på livet og rå sexfantasier....

SophieLEDIG
Sophie (28 år)

Dette er Sophie, og hun er åpen for de fleste forslag som gjør drømmene dine til...

MajaLEDIG
Maja (23 år)

Det her er Maja. Hun kan være litt kinky i blant og elsker å bli tilfredsstilt. Hun...

Spennende sexnoveller

Min manns hemmelighet

Min manns hemmelighet

Vi har et normalt liv, god sex, flott familie og gode venner. Ingen hemmeligheter for hverandre. Jeg var ihvertfall...
 
Jeg er en kvinne med en elskerinne

Jeg er en kvinne med en elskerinne

Jeg er sikker på at alle jenter drømmer om jentesex. Uten at en mann er tilstede. Jeg er en kvinne med en...
 
Dålig selvfølelse ødelegger kjærlighetslivet

Dålig selvfølelse ødelegger kjærlighetslivet

Andre er ikke bedre enn deg, men det må du selv forstå. Dårlig selvfølelse ødelegger kjærlighetslivet...
 
Vellyket date

Vellyket date

En vellykket date kan være starten på noe fantastisk. Her vil jeg gi noen tips for at første møte blir en vellykket...
 
 
 
 
820 97 082

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer

_