KVALITETSSIKRET
TJENESTE

Her får du møte de råeste jentene!

820 97 082  26 kr/min  

Trenger du noen å snakke med? Her får du møte de råeste jentene!

 

Sex telefon Norge

Jeg har alltid vært en het og kåt jente, så sex telefon Norge pirret meg, jeg ville jobbe med sex telefon Norge og møte andre som var like kåte som meg.


Sex telefon Norge
Sex telefon Norge

Jeg startet med å søke litt på nettet for å se hva jeg kunne finne, sex telefon Norge, telefonsex, televertinner og ja, alt du kan tenke deg søkte jeg på. Så fant jeg en annonse der det sto at de søkte telefonvertinner og klart jeg søkte. Jeg var helt i hundre. Tanken på å jobbe på en sex telefon Norge og samtidig ha ubegrenset med deilig telefonsex gjorde meg så uendelig kåt at jeg gikk rundt med en våt fitte bare ved tanken.

Jeg fikk til slutt jobben og jeg skulle logge meg inn på jobb. Jeg var skikkelig nervøs, jeg har jo hatt telefonsex med menn før, menn jeg har vært sammen med eller bare sexet med, men en ekte sex telefon Norge var nytt for meg og jeg var ultra kåt og nervøs da jeg ventet på første samtalen.

Telefonen ringte og jeg svarte forsiktig med navnet mitt, jeg hører en mann i andre enden som puster litt tungt og han presenterte seg med fornavn, jeg viste ikke helt hva jeg skulle si og gjøre så jeg fortalte han at det var første gang jeg gjorde dette. Men jeg tenkte at at virket som en kjekkas av en mann.

Han lo litt og sa at da skulle han lære meg opp til å bli en skikkelig deilig telefonhore som han skulle nyte når han var hjemme på ferie og ville ha sex telefon norge, bare slik for å nyte litt ekstra. Jeg kan love deg at han virkelig visste hva han snakket om, det var ikke første gang han ringte en sexlinje og han visste nøyaktig hva han skulle si for å få meg kåt. Jeg følte han tok helt kontrollen over meg og ba meg gjøre ting for han, og jeg gjorde det med glede. Han ba meg sette på høytaleren på telefonen slik at han kunne høre at jeg knullet den våte fitta mi med dildoen, da jeg sto på alle fire. Han ba meg kjøre på hardere og stoppe, hardere og så stoppe.

Eneste jeg ville var å komme, men han lot meg ikke få lov til det. Så ba han meg om å legge meg på ryggen på gulvet og løfte beina opp slik at rumpa og fitta mi lå blottet godt og jeg fikke beskjed om å fingre rumpehullet mitt og smøre fittesaft rundt den trange åpningen. Det var første gang jeg lekte med analen min og jeg var litt flau, men jeg ble råkåt av å gjøre det og da han ba meg ta dildoen og forsiktig føre hodet på den inn i det trange rumpehullet skrek jeg som en gal, det var så uendelig godt og litt vondt på samme tid. Han fikk meg til å skyve på grenser og han fikk meg så kåt, det var for meg en fantastisk start og etter det var jeg ikke så nervøs når det ringte, jeg var rett og slett bare kåt! 

Føler du deg kåt og vil snakke om Sex telefon Norge ring oss da vel!

MarlenLedig Marlen (31 år)

Marlen er en het, lattermild og morsom jente som tenner på livet og rå sexfantasier....

EbonyLedig Ebony (24 år)

Dette er Ebony. Hun er en dominant, vakker kvinne. Hun elsker men med fetisjer, så nøl...

MajaLedig Maja (23 år)

Det her er Maja. Hun kan være litt kinky i blant og elsker å bli tilfredsstilt. Hun...

TindraUtlogget Tindra (19 år)

Vil du dominere ei vakker jente som Tindra? Hun blir så kåt og våt når en fyr befaler...

 
 
 

Artikkelforslag til deg

 
 

Prisen for å ringe vårt teletorgnummer på 820 97 082 er 26 kr/min. Du betaler via din telefonregning. 18 års grense

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 08226 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer