Når du har blitt dumpet

Alle kan trenge trøst, spesielt når du har blitt dumpet. Du har lov til å gråte og syns synd på deg selv.

Når du har blitt dumpet
Når du har blitt dumpet

Det er ikke alltid livet blir som man har tenkt deg. Når du har blitt dumpet er floskler fra venner er det siste du trenger.

Det dummeste noen kan gjøre er å be deg ta deg sammen. Du har kanskje en venn som er god til å slenge ut slike kommentarer, og til slutt må du jo bare le av det, og du husker hvorfor nettopp denne personen er din beste venn, selv om han kanskje skulle tatt et kurs i takt og tone.

Det at jenta du dater ikke vil treffe deg igjen er aldri en god følelse og en føler seg liten, sårbar og kanskje også litt sint. Hva skal du gjøre nå? Hva gir deg trøst?

Det skal du få lese i denne artikkelen.

Det er faktisk slik at selv om du har all verdens gode egenskaper, er snill, smart, morsom, ser bra ut og er kreativ, så kommer du nok til å lete etter dine feil nå. To dagers skjegg, sokker på gulvet, husker ikke bursdager og kommer innimellom for sent til avtaler fordi du har hatt mye å gjøre på jobb.

Det er ikke alle som er skapt for hverandre uansett hvor bra det tidligere virket. Det att hun ikke elsker deg betyr ikke att du ikke er verdt å elske. Her kommer noen råd om hvordan du skal finne trøst og komme deg videre når du har blitt dumpet.

1. Prat når du føler for det, vær stille når du vil være det. Noen ganger så er det fint å prate med en god venn, andre ganger vil en bare være i fred. Ikke koseprat eller alvorsprat. Du bestemmer når og om du vil snakke om det.

2. Aksepter at hun eller han ikke vil være sammen med deg. Selv liker du mange, mange mennesker, men det betyr ikke att du vil gifte deg med de. Det å ikke bli elsket av noen betyr ikke at det mennesket ikke liker en.

3. Tenkt på hans eller hennes negative sider i stedet for å fokusere på det som var godt og vakkert med henne. Tenk på at hun brukte hele lønna på frisør og klær i stedet for å lengte etter smaken og lukten av hennes fløyelsmyke hud. Se for deg hans møkkete, ille luktende sokker i på gulvet, eller att han bommet på toalettet og du trådde idet. Glem hans gode økonomi, deilige lepper og stramme rumpe.

4. Det er lov å være lei seg. Det å sørge er helt naturlig, det er faktisk viktig att du tillater deg selv å gå igjennom alle fasene så du ikke drar med deg ubearbeidede følelser inn i neste forhold.

5. Ikke sitt hjemme i ukevis, finn på noe gøy! Gå ikke i trøstespiser fella når du har blitt dumpet, eller legg all skyld på den andre parten. Få det ut av systemet og tenk på at det finnes flere fisker i havet og du er verdt å elske av den rette. Denne var ikke den rette og du er nå åpen for å prøve noe friskt og nytt.

 

 
 

MajaLEDIG
Maja (23 år)

Det her er Maja. Hun kan være litt kinky i blant og elsker å bli tilfredsstilt. Hun...

SaraJOBBER IKKE
Sara (48 år)

Sara er en moden kvinne med runde former. Hun har store tunge bryst, store rosa...

MarlenJOBBER IKKE
Marlen (31 år)

Marlen er en het, lattermild og morsom jente som tenner på livet og rå sexfantasier....

SophieJOBBER IKKE
Sophie (28 år)

Dette er Sophie, og hun er åpen for de fleste forslag som gjør drømmene dine til...

Spennende sexnoveller

Koselinjen

Koselinjen

Noen kaller det pornolinjen, sexlinjen eller koselinjen. Jeg syns koselinjen passer best fordi det ble veldig mye kos
 
Sex telefon Norge

Sex telefon Norge

Tanken på sex telefon Norge pirret meg. Jeg ville jobbe med telefonsex og møte andre som var like kåte som...
 
Telesex Norge

Telesex Norge

Et mye brukt søkeord på nett er telesex Norge. Men telesex Norge er ikke nødvendigvis bare det man tror det...
 
Min manns hemmelighet

Min manns hemmelighet

Vi har et normalt liv, god sex, flott familie og gode venner. Ingen hemmeligheter for hverandre. Jeg var ihvertfall...
 
 
 
 
820 97 082

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer

_