KVALITETSSIKRET
TJENESTE

Her får du møte de råeste jentene!

820 97 082  26 kr/min  

Trenger du noen å snakke med? Her får du møte de råeste jentene!

 

Når du har blitt dumpet

Du har blitt dumpet, det er ikke en farlig sykdom. Du har likevel lov til å gråte og syns synd på deg selv. Det kan være godt med litt trøst og koseprat da.


Når du har blitt dumpet
Når du har blitt dumpet

Det er ikke alltid livet blir som man har tenkt deg. Det er ikke noen kinesisk lykkekake som skal trøste deg, og floskler fra venner er det siste du trenger akkurat nå. Det dummeste noen kan gjøre er å be deg ta deg sammen. Du har kanskje en venn som er god til å slenge ut slike kommentarer, og til slutt må du jo bare le av det, og du husker hvorfor nettopp denne personen er din beste venn, selv om han kanskje skulle tatt et kurs i takt og tone. Det at jenta du dater ikke vil treffe deg igjen er aldri en god følelse og en føler seg liten, sårbar og kanskje også litt sint. Hva skal du gjøre nå?

Det skal du få lese i denne artikkelen. Det er faktisk slik at selv om du har all verdens gode egenskaper, er snill, smart, morsom, ser bra ut og er kreativ. Så kommer du nok til å lete etter dine feil nå, to dagers skjegg, sokker på gulvet, husker ikke bursdager og kommer innimellom for sent til avtaler fordi du har hatt mye å gjøre på jobb. Det er ikke alle som er skapt for hverandre uansett hvor bra det ført virket. Det att hun ikke elsker deg betyr ikke att du ikke er verdt å elske. Her kommer noen råd om hvordan du skal komme over att du er dumpet og hvordan du skal gå videre.

1. Prat når du føler for det, vær stille når du vil være det. Noen ganger så er det fint å prate med en god venn, andre ganger vil en bare være i fred. Ikke koseprat eller alvorsprat. Du bestemmer når og om du vil snakke om det.

2. Aksepter at hun eller han ikke vil være sammen med deg. Selv liker du mange, mange mennesker, men det betyr ikke att du vil gifte deg med de. Det å ikke bli elsket av noen betyr ikke at det mennesket ikke liker en.

3. Tenkt på hans eller hennes negative sider i stedet for å fokusere på det som var godt og vakkert med henne. Tenk på at hun brukte hele lønna på frisør og klær i stedet for å lengte etter smaken og lukten av hennes fløyelsmyke hud. Se for deg hans møkkete, ille luktende sokker i på gulvet, eller att han bommet på toalettet og du trådde idet. Glem hans gode økonomi, deilige lepper og stramme rumpe.

4. Det er lov å være lei seg. Det å sørge er helt naturlig, det er faktisk viktig att du tillater deg selv å gå igjennom alle fasene så du ikke drar med deg ubearbeidede følelser inn i neste forhold.

5. Ikke sitt hjemme i ukevis, finn på noe gøy! Gå ikke i trøstespiser fella, eller legg all skyld på en andre parten. Få det ut av systemet og tenk på at det finnes flere fisker i havet og du er verdt å elske av den rette. Denne var ikke den rette derfor er du nå dumpet og alene.

Har du kjærlighetssorg og er lei deg fordi du har blitt dumpet. Da kan du ringe koselinjen der er det hotline jenter som har prøvd det meste her i livet og som kan trøste, gi deg en koseprat. Få deg til å tenke på andre ting. Kanskje litt sextase for å få deg til å føle deg hel igjen. Det kan være at det ender med het spennende telefonsex. Det er vakre jenter som er i andre enden av telefonen og de kan virkelig alt om mye og de kan gi deg en koseprat som du får glede av både fysisk og psykisk.

Dette er jenter som selv lever vanlige liv, som elsker å prate, ha tele-sex og kan få deg på andre tanker. Koselinjen er mer enn koseprat om du ønsker det. Det er alltid noen der når du trenger noen å prate med om alt som du tenker på, drømmer om og fantaserer om. Disse jentene forteller aldri noen hva du har sagt, hva du har tenkt. De hjelper deg videre og gir deg en god stund i tillegg.

 

Føler du deg kåt og vil snakke om Når du har blitt dumpet ring oss da vel!

EbonyLedig Ebony (24 år)

Dette er Ebony. Hun er en dominant, vakker kvinne. Hun elsker men med fetisjer, så nøl...

MajaLedig Maja (23 år)

Det her er Maja. Hun kan være litt kinky i blant og elsker å bli tilfredsstilt. Hun...

Bloggere
LynetteLedig Lynette (50 år)

Lynette er ei kåt, voksen dame som blir våt av å ha telefonsex med nettopp deg, Hun...

 
 
 

Artikkelforslag til deg

 
 

Prisen for å ringe vårt teletorgnummer på 820 97 082 er 26 kr/min. Du betaler via din telefonregning. 18 års grense

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 08226 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer