KVALITETSSIKRET TJENESTE

820 97 082  29,90 kr/min  

Trenger du noen å snakke med? Her møter du de råeste jentene!

 

Min manns hemmelighet

Vi har et normalt liv, god sex, flott familie og gode venner. Ingen hemmeligheter for hverandre. Jeg var ihvertfall ikke klar over noen hemmeligheter


Min manns hemmelighet
Min manns hemmelighet

Alle har vel hemmeligheter tenker du nå. Jo, det er jeg enig i, men dette var ikke en elskerinne på si eller noen andre ting som egentlig kunne true forholdet vårt bare han delte den.

Det hele startet da vi hadde vært gift i syv år. Jeg tenkte som alle andre kvinner at det er denne berømte «syv-års-krisen» og håpet at han ikke var utro.

Grunnen til at jeg reagerte var at han brukte mye mer penger enn før. Det var ikke noe nytt som kom innenfor dørene hjemme. Han var mye borte på kveldene og jobbet overtid og reiste i jobben. Dette var heller ikke noe nytt. Det merkelige var hvor pengene tok veien.

Kunne han ha en elskerinne? Hadde han hemmeligheter jeg ikke visste av? Det var tusen spørsmål i mitt hode. Jeg konfronterte han med det, men fikk aldri noe klart svar.

Når kvinner blir mistenksomme

Jeg tenkte at jeg må finne ut om det er en annen kvinne. Det ville jeg aldri orket å leve med. Trofasthet var noe vi hadde pratet mye om og at vi alltid skulle være ærlige mot hverandre og ikke ha hemmeligheter for hverandre.

Jeg begynte å følge med på tidene han var borte, jeg ville se om det var et mønster. Det var det egentlig ikke med det unntaket av at en gang i måneden gikk det ut et større beløp fra hans konto og en del innkjøp som jeg ikke helt forsto.

Jeg bestemte meg for å følge etter han i god spionstil. Så jeg leide en bil og parkerte utenfor jobben hans. Han kom ut fra jobb og kjørte avsted. Jeg hadde fått en sms fra han hvor han skrev han måtte jobbe overtid, så dette syns jeg var skremmende.

Jeg kjørte etter til en annen del av byen. Han parkerte og gikk ut av bilen og mot en bygård. Han hadde nøkler med seg og gikk inn.

Jeg tenkte at han har en annen kvinne her. Det MÅ han ha. Jeg skrev ned adressen og sjekket på nettet for å se hvem som bodde der, sjekket alle kvinnenavn mot hans venneliste på Facebook, men det kom ingenting opp.

Jeg fortsatte slik en ukes tid å følge etter han til adressen. Han var inne tre til fire timer så kom han ut. Jeg klarte å tie om dette hjemme, men det holdt hardt for sjalusien rev og slet i meg.

Sannheten.
Andre uken så fortsetter jeg å følge etter han. Onsdagen går han inn og er inne en times tid. Så kommer en kvinne ut. Hun går og setter seg i hans bil og kjører avsted. Jeg kjente at nå koker jeg over. Jeg kjørte etter og tenkte at dette var det frekkeste jeg har sett. Han lar elskerinnen bruke vår bil. Jeg tenkte at han betaler tydeligvis også for leiligheten til henne og kjøper gaver for våre penger. Det var svart i sjelen min av sjalusi og fortvilelse.

Hun stoppet utenfor en bar i sentrum, gikk inn og møtte en annen kvinne. De satte seg ved et bord og satt i en dyp og ganske intens samtale. Jeg så at de lo også. Jeg måtte finne ut mer om dette så jeg gikk inn. Satte meg ved bordet ved siden av, så snur jeg meg og ser på kvinnen. Jeg ser rett i øynene på min mann. Jeg fikk sjokk.

Han sier "Kom, vi får prate om dette hjemme.". Han ser på venninnen sin, som tydeligvis også var en mann. Jeg tenkte ikke, for jeg klarte ikke få en tanke inn i hodet som stemte. Jeg husker knapt vi kjørte hjem. Leiebilen sto igjen.

Min mann elsker kvinneklær og meg.
Når sannheten kom frem så var det ingenting å skamme seg over. Min mann liker å kle seg som kvinne og hadde leid leiligheten for at han var redd jeg ville gå fra han.

Nå har vi et meget spennende sexliv for han tenner på kvinner også når han går i kvinneklær. Vi har nå en datekveld i uken med hans kvinneside som heter Helena. Så da går vi ut, spiser og hjemme forfører hun meg eller jeg forfører henne. Deilig sex med lek og kos. Et liv fylt ikke bare av mannen jeg elsker, men også den kvinnen som bor inne i han.

Jeg er uendelig glad for dette i dag. Ingen flere hemmeligheter og vi har en balanse som vi ikke hadde før. Jeg elsker min mann og jeg elsker Helena. To i en bruker jeg å si.

Hvis du vil snakke om "Min manns hemmelighet" kan du ringe en av oss:

LisaLedig
Lisa (25 år)

Lisa er jenta for deg som vil oppleve ei kåt, våt og vill jente. Hun er med på alt du...

MaggieLedig
Ny! Maggie (35 år)

Maggie er en dame som alltid er kåt, med en stor myk rumpe. Hun har mange sexfantasier...

AlmaPing meg
Ny! Alma (26 år)

Alma er alltid kåt og elsker å bli nedsprutet av sperm. Ringer du henne vil hun ta...

BeatricePing meg
Ny! Beatrice (28 år)

Ring Beatrice så får du vil ha en samtale med en jente som har en veldig sterk...

 
 
 

Artikkelforslag til deg

 
 
Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 Trykk her for å ringe nå!820 97 08229,90 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer