RING FOR HET TELESEX MED DE RÅESTE JENTENE

 

Koselinjen

Noen kaller det pornolinjen, sexlinjen eller koselinjen. Jeg syns koselinjen passer best fordi det ble veldig mye kos

Koselinjen
Koselinjen

Jeg er en person som er veldig sexsuell, men jeg liker også å kose. Koselinjen var derfor et klart valg for meg.

Jeg tenkte veldig på dette med koselinjen og hvorfor det het det. For det var jo telefonsex det også og ikke bare koseprat og slikt en kanskje forbinder med koseprat.

Jeg ser jo på telefonsex som kos også, så koselinjen var ikke så dumt med tanke på sex heller. Jeg var inne og leste på presentasjoner og leste novellene som sto der inne og ble veldig tent og kåt.

Jeg er jente og jeg tenner på både menn og kvinner, så for meg var dette ekstra spennende. Koselinjen ble noe som rullet rundt i hodet mitt hele tiden. Hva skulle jeg si? Enn om det bare ble pinlig og stille? Nei, disse jentene hadde nok en del erfaring, og visste nok hva de gjorde.

Jeg var så kåt på en del av de jentene som jeg så bilde av og leste om. Jeg ville ringe til koselinjen, men var litt redd fordi jeg var jente og tenk om de som jobbet der ikke likte jentesex?

En lørdag så dro jeg på byen med noen venner. Det var flest par og ettersom kvelden gikk forsvant de og gikk hjem til seg og sitt. Jeg er ikke så tøff at jeg drar med meg hjem noen for en one night stand fra byen, så jeg kom hjem og følte meg kåt og ganske ensom der jeg satt med et glass vin på mitt eget lille nachspiel.

Så tenkte jeg på koselinjen igjen, skulle jeg tørre å ringe? Jeg hentet macen og satt der og kikket på bildene og var så råkåt at jeg kjente det rant på innsiden av fitteleppene. Jeg lot hånden leke forsiktig og jeg ble mer og mer kåt.

Jeg hadde så lyst på en deilig orgasme sammen med en annen jente.

Til slutt tenkte jeg skitt samme, jeg ringer, de vet jo ikke hvem jeg er og er det noen som ikke vil ha jentesex med meg så får vi legge på.

Jeg ringte og kom til den veldig hyggelig jente som hadde den søteste stemmen jeg har hørt på lenge. Jeg sa at jeg var litt nervøs og hun bare lo. Hun sa at det var helt normalt og at hun hadde vært nervøs første gangen hun lekte med en annen jente i telefonen, men at nå var det noe hun elsket og ikke fikk nok av.

Vi snakket om hva vi likte og endte opp i ett rollespill der jeg plukket med meg henne hjem fra byen, og det var rådeilig, jeg kom flere ganger. Hun var så råsexy!

Så etter en god stund med telefonsex, så begynte vi å snakke om livet og alt mulig annet og det ble en lang samtale, det var ikke bare en sexsamtale og telefonsex.

Det var en koselig samtale som en kunne hatt med en kosevenninne. Så for meg ble telefonsex med en jente til mer, det ble en ekte koselinje samtale med rå sex, latter og en god samtale.

Jeg ringer henne innimellom ennå, for hun var minst like kåt som meg!

 
 

VanessaLEDIG
Vanessa (35 år)

Vanessa er en kvinne som trenger noen til å ta kommandoen og lære henne hvordan man...

MartineLEDIG
Martine (44 år)

Martine er en moden, kåt kvinne som vet hva som gjør både kvinner og menn helt ville....

MarlenLEDIG
Marlen (31 år)

Marlen er en het, lattermild og morsom jente som tenner på livet og rå sexfantasier....

Spennende artikler

Sex telefon Norge

Sex telefon Norge

Tanken på sex telefon Norge pirret meg. Jeg ville jobbe med sex telefon Norge og møte andre som var like kåte som...
 
Telesex Norge

Telesex Norge

Et mye brukt søkeord på nett er telesex Norge. Men telesex Norge er ikke nødvendigvis bare det man tror det...
 
Min manns hemmelighet

Min manns hemmelighet

Vi har et normalt liv, god sex, flott familie og gode venner. Ingen hemmeligheter for hverandre. Jeg var ihvertfall...
 
Jeg er en kvinne med en elskerinne

Jeg er en kvinne med en elskerinne

Jeg er sikker på at alle jenter drømmer om jentesex. Uten at en mann er tilstede. Jeg er en kvinne med en...
 
 
 
 820 97 08229,90 kr/min

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer