KVALITETSSIKRET
TJENESTE

Her får du møte de råeste jentene!

820 97 082  29,90 kr/min  

Trenger du noen å snakke med? Her får du møte de råeste jentene!

 

Koselinjen

Telefonsex kan være så mange ting, noen kaller det for pornolinjen, sexlinjen, koselinjen med mer. Kjært barn har mange navn heter det, og jeg syns koselinjen er et perfekt navn. Grunnen er at for meg ble det mer enn telefonsex, det ble kos og nytelse.


Koselinjen
Koselinjen

Jeg er en person som er veldig sexsuell, men jeg liker også å kose, koselinjen var derfor et klart valg for meg. Jeg tenkte veldig på dette med koselinjen og hvorfor det het det. For det var jo telefonsex det også og ikke bare koseprat og slikt en kanskje forbinder med koseprat.

Jeg ser jo på telefonsex som kos også, så koselinjen var ikke så dumt med tanke på sex heller. Jeg var inne og leste på presentasjoner og leste novellene som sto der inne og ble råtent.

Jeg er jente og jeg tenner på både menn og kvinner, så for meg var dette ekstra spennende. Koselinjen ble noe som rullet rundt i hodet mitt hele tiden. Jeg var så kåt på en del av de jentene som jeg så bilde av og leste om. Jeg ville ringe til koselinjen, men var litt redd fordi jeg var jente og tenk om de som jobbet der ikke likte jentesex?

En lørdag så dro jeg på byen med noen venner, det var mest par og de forsvant ettersom kvelden gikk hjem til seg og jeg er ikke så tøff at jeg drar med meg hjem noen for en one night stand fra byen, så jeg kom hjem og følte meg kåt og ganske ensom der jeg satt med et glass vin på mitt eget lille nachspiel.

Så tenkte jeg på koselinjen igjen, skulle jeg tørre å ringe? Jeg hentet pcen og satt der og kikket på bildene og var så råkåt at jeg kjente det rant på innsiden av fitteleppene. Jeg lot hånden leke forsiktig og jeg ble mer og mer kåt.

Til slutt tenkte jeg skitt samme, jeg ringer, de vet jo ikke hvem jeg er og er det noen som ikke vil ha jentesex med meg så får vi legge på.

Jeg ringte og kom til den veldig hyggelig jente som hadde den søsteste stemmen jeg har hørt på lenge. Jeg sa at jeg var litt nervøs og hun bare lo. Hun sa at det var helt normalt og at hun hadde vært nervøs første gangen hun lekte med en annen jente i telefonen, men at nå var det noe hun elsket og ikke fikk nok av.

Vi snakket om hva vi likte og endte opp i ett rollespill der jeg plukket med meg henne hjem fra byen, og det var rådeilig, jeg kom flere ganger. Hun var så råsexy!

Så etter en god time med sex og telefonsex, så begynte vi å snakke om livet og alt mulig annet og det ble en lang samtale, det var ikke bare en sexsamtale og telefonsex. Det var en koselig samtale som en kunne hatt med en kosevenninne. Så for meg ble telefonsex med en jente til mer, det ble en ekte koselinje samtale med rå sex, latter og en god samtale.

Jeg ringer henne innimellom ennå, for hun var minst like kåt som meg!

 

 

 

Føler du deg kåt og vil snakke om Koselinjen ring oss da vel!

NiaLedig Nia (28 år)

Drømmer du om en deilig, kåt og vill kvinne er Nia kvinnen for deg. Hun har rå...

Bloggere
MiaLedig Mia (35 år)

Mia er en het og deilig kvinne som elsker livet, god mat og møte nye mennesker hun kan...

Bloggere
MarlenLedig Marlen (31 år)

Marlen er en het, lattermild og morsom jente som tenner på livet og rå sexfantasier....

 
 
 

Artikkelforslag til deg

 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 082 er 29,90 kr/min

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 08229,90 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer