KVALITETSSIKRET
TJENESTE

Her får du møte de råeste jentene!

820 97 082  26 kr/min  

Trenger du noen å snakke med? Her får du møte de råeste jentene!

 

Vil du benytte våre tjenester anonymt og diskré?

Ring 21492011. Du kan lytte til disse kåte jenters presentasjoner helt gratis. Du betaler kun for den tiden du snakker med jentene. For å gå tilbake til hovedmenyen kan du når som helst taste 9.

Diskret og anonym betaling i etterkant via faktura. Du kan velge å motta denne i postkassen din eller per e-post. Prisen for å ringe vår fakturanummertjeneste er 39.90 kr/min, minstebetaling 15 minutter. Det eneste som kommer i tillegg, er en faktureringsavgift på kroner 95. Fakturaen skal betales i løpet av 20 dager fra fakturadato.

Om du ikke blir fremkoblet så kan dette bero på at du har nådd din kredittgrense, og om så er så må du betale fakturaen før du kan ringe igjen. Ønsker du uansett å benytte våre tjenester ber vi deg kontakte vår kundeservice. Om du har skjult eller hemmelig nummer så kan vi ikke koble frem din samtale og ber deg i de tilfellene også kontakte vår kundeservice. Du kommer i kontakt med vår kundetjeneste gjennom å ringe 21492090. Du kan også sende oss en mail på help@koselinjen.no

 

 
 

Prisen for å ringe vårt teletorgnummer på 820 97 082 er 26 kr/min. Du betaler via din telefonregning. 18 års grense

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 08226 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer